Wie is Jennig

Jennefer Verbeek - Jennig

Jennig is Jennefer Verbeek

Mijn werk is belangrijk voor mij. Het ondersteunen van bewoners en organisaties bij verbeteren van hun stad, dat is mijn stiel. Ik verbind mensen aan elkaar bedenk continue nieuwe plannen.

Sinds 2019 ben ik Master of Arts! In mijn afstudeerproject komt mijn werkervaring als social designer (iemand die oplossingen ‘ontwerpt’ voor maatschappelijke problemen en zo bijdraagt aan het menselijk welbevinden) perfect samen met wat ik heb geleerd tijdens de Master Crossover Creativity aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Ik ben goed in het samenbrengen van mensen. Tijdens de opleiding heb ik vooral geleerd hoe ik die kwaliteit kan gebruiken om een bepaald doel te bereiken. Ook kan ik nu bewuster ontwerpmethodes inzetten. Ik vond het superfijn om me te kunnen verdiepen in dit vak en aan mijn expertise te blijven werken.

Ik ben een idealist en een doorzetter en neem meestal een leidende rol.Ik ben gek op verhalen van anderen en kan zelf ook levendig vertellen. Ik ben overtuigd Rotterdammer. Na twintig jaar heb ik het accent en de doenermentaliteit overgenomen. Ik werk ook veel in andere steden. Ik kom tot rust als ik ergens ben waar een stad voor mijn ogen langs rijdt, wandelt, bruist en gist. Heerlijk!